Informatie

WIE ZIJN WIJ
WIE ZIJN WIJ

Jaarlijks organiseren wij op de tweede zaterdag van april het JP Balki Event. Voor deelnemers is het mogelijk om mee te doen aan de hardloopwedstrijd die diverse afstanden kent: 3 km, 7 km, 10,6 km, 14,3 km en voor het eerst een halve marathon. Met de kinderloop van 3 kilometer denken wij ook aan de jongste sporters!

De routes

We hebben dit jaar de keuze uit liefst vijf afstanden. Deelnemers kunnen kiezen uit 3, 7, 10,6, 14,3 en een halve marathon. Wil jij weten hoe je ongeveer gaat lopen op 8 april as.? Bekijk dan alvast jouw route.

Bekijk hier alle routes van het JP Balki Event 2023 >>

Download hier de GPX-bestanden van alle routes >>

Meedoen met collega’s?

Meld je dan als bedrijf aan, collega’s kunnen zich zelf opgeven. In het inschrijfsysteem is het mogelijk om je als bedrijf aan te melden.

De gehele opbrengst van de Balki Run wordt gedoneerd aan de Hartstichting en de AMC Foundation.

LOCATIE LOOP
LOCATIE LOOP

De loop start aan de Boschlaan in het centrum van Heeze (een zijstraat van de hoofdstraat van Heeze). Er zijn diverse nabijgelegen parkeerterreinen beschikbaar. De route daar naartoe wordt aangeduid met het ‘JP’-logo. De verschillende looproutes zijn gepland over wegen en paden gelegen op het terrein van Stichting Kasteel Heeze, maar voornamelijk in het natuurgebied van Brabants Landschap ‘www.brabantslandschap.nl‘ en in het natuurgebied van Staatsbosbeheer. Alle partijen hebben ons toestemming verleend (onder bepaalde voorwaarden) om de routes over hun terrein te laten lopen. We hebben het uitdrukkelijke verzoek aan alle deelnemers en bezoekers geen schade en vervuiling in deze natuurgebieden te veroorzaken en zullen hier ook als organisatie nadrukkelijk op toezien. Als organisatie zijn wij zowel Stichting Kasteel Heeze als de organisatie van Brabants Landschap en Staatsbosbeheer zeer erkentelijk voor hun medewerking en respecteren hun eigendommen en bij de vergunning gestelde voorwaarden.

LOOP JIJ MEE MET JP BALKI EN STEUN JE HET GOEDE DOEL?